jzlf | Over Mandy
Praktijk voor massagetherapie en mindfulness in Utrecht
massagetherapie, mindfulness, Utrecht, holistisch, massage, gezond, ontspanning, Zuilen, praktijk
15993
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15993,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Over mij

Ik hou van bewust en gezond leven. En van écht leven in plaats van te denken dat ik dat doe. Contact maken met mijn gevoel, stil staan bij hoe ik in mijn vel zit, de tijd nemen om te verstillen. Het helpt mij om te luisteren naar wat écht belangrijk voor mij is.

Mijn passie

Ook ik heb geleerd hoe ik in contact kan komen met wat echt belangrijk voor mij is. Ik heb tijdens mijn opleiding aan Holos Academie voor massagetherapie en Raja Yoga Nederland steeds meer ervaren dat het bewust voelen van mijn lichaam en wat zich daarin afspeelt mij daarbij helpt. Wat met aandacht gevoeld is beklijft beter. Deze zachte manier van bij mezelf zijn brengt mij inzichten die ik met mijn hoofd niet weet of kan bedenken. En dat vind ik iedere keer weer wonderlijk! Om mensen in dit proces van voelende bewustwording te mogen begeleiden is voor mij het mooiste werk wat er is.

Jaaaa, compassie!

Mindfulness en massagetherapie staan voor mij voor vitaliteit, bewust leven en persoonlijke groei. Eén van de dingen die ik door mindfulness en massagetherapie heb geleerd is om met compassie naar mezelf te kijken. Ik ben zoveel milder voor mezelf geworden. Wat een bevrijding van mijn altijd-maar-doorgaan-modus en mijn perfectionistische inslag! En doordat ik met compassie naar mezelf kijk, kan ik de wereld om me heen ook zo bekijken én ervaren. Mijn leven is minder hectisch, ik ben meer in balans én ik word er een nóg vrolijker mens door. Dit soort groeispurten deel ik graag met de wereld!

Mijn visie

Ik ga uit van een holistische visie. Dit houdt in dat ik lichaam en geest zie als één geheel. Jij hebt een emotionele, fysieke, mentale, sociale en spirituele belevingswereld. Al deze lagen zijn in jou aanwezig en met elkaar verbonden. Je lichaam is hiervan de uitingsvorm en geeft aan hoe het met je gaat. Ook als er iets uit balans is. Zo kun je je lichaam gebruiken als een richtingaanwijzer, als een ingang om stil te staan bij wat vaak op een diepere laag om aandacht vraagt.

Wat ik belangrijk vind

Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn zodat je met een open houding kunt gaan luisteren naar jezelf. Vanuit rust, aandacht én betrokkenheid help ik je hierbij. Samen onderzoeken we jouw klacht of hulpvraag met aandacht voor jouw hele persoon. We kijken wat ik voor je kan betekenen en ook wat je zelf kunt doen. Samen zorgen we ervoor dat je met een beetje hulp weer verder kunt. Helemaal als jezelf!

Persoonlijk

Een persoonlijk aanpak is de basis van alles wat ik doe. Ik ontmoet jou waar je op dit moment bent.

Voldoening

Het is iedere keer weer fantastisch om te zien hoe mensen weer een stap verder komen door ze in contact te brengen met hun gevoel.

Aandacht

Door goed luisteren en volledige aandacht kom je het beste tot de kern, daar waar het bij jou om gaat. Zo help ik jou in je proces.

Samen

We doen dit samen. Hulp vragen is niet altijd even makkelijk, maar je staat er niet alleen voor.

Jzlf werkt graag samen

 

met anderen die vanuit hun passie de wereld ook een stukje mooier maken