jzlf | Een stukje over bezieling
Praktijk voor massagetherapie en mindfulness in Utrecht
massagetherapie, mindfulness, Utrecht, holistisch, massage, gezond, ontspanning, Zuilen, praktijk
16023
post-template-default,single,single-post,postid-16023,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Een stukje over bezieling

Een stukje over bezieling

jzlf-doodle-lucht

Welk pad je loopt in je leven heeft te maken met de dingen die je overkomen én de keuzes die je maakt. Bij mij hebben ze er beiden voor gezorgd dat ik nu met passie en vol enthousiasme werk doe wat helemaal bij mij past. “Bezieling, je bent prachtig!”, een stukje in het Vakblad voor de Natuurgeneeskundige over mijn bezieling en hoe ik daarbij ben gekomen.

fotobezieling