jzlf | Home beginversie
Praktijk voor massagetherapie en mindfulness in Utrecht
massagetherapie, mindfulness, Utrecht, holistisch, massage, gezond, ontspanning, Zuilen, praktijk
15234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Tijd, ruimte en aandacht voor jou.

JZLF is een praktijk voor massagetherapie & mindfulness gelegen in het centrum van Utrecht. Een plek waar je stil mag zijn en je jezelf in alle rust mag ont-moeten.

Massagetherapie

Door met mijn aandacht bij jou te zijn, ben jij met aandacht bij jezelf. Massagetherapie helpt je te luisteren naar je lichaam en in contact te komen met je gevoel.

Mindfulness

Leer in deze training jezelf staande te houden in het leven van alledag, zonder jezelf te vergeten/verliezen in de waan van de dag. Durven vertrouwen op je gevoel. Kom steviger in je schoenen te staan.

Over mij

Ik ben Mandy van Meijel. Lees hier meer over mij, mijn achtergrond, expertise, werkwijze en visie.

Contact en afspraak

Bemuurde Weerd OZ 69
3514 AT Utrecht
Email: info@jzlf.nl
T: +31 (0)614330949

Massagetherapie

Spanning en klachten hebben zelden alleen een fysieke oorzaak. Met massagetherapie ga je met aandacht voelen wat de signalen van je lichaam je te zeggen hebben.

Mindfulness

In de 8 weekse training leer je hoe je anders om kunt gaan met stress, hoe je meer kunt genieten en meer ontspannen kunt zijn.

Contact en afspraak

Jzlf vindt je hier: Bemuurde Weerd OZ 693514 AT UtrechtEmail: info@jzlf.nlT: +31 (0)614330949

Verder voelen dan je neus lang is

Zit je hoofd vol? Je lichaam heeft meer antwoorden dan je denkt.

Laatste berichtjes over vanalles

Dingen waar ik enthousiast over ben, die me bezig houden, raken en verwonderen. Dat kan gaan over gezond leven, lezen, bewegen, lekker eten, dromen, koken.. en natuurlijk massagetherapie en mindfulness!

Wat mensen zoal ervaren